Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ



Να τα περιμένεις ολα.Και τα καλά και τα δυσάρεστα,τα προβλέψιμα μα και τα απρόβλεπτα.Να μπορείς να χαίρεσαι τις χειμωνιάτικες λιακάδες αλλά και τις καλοκαιρινές καταιγιδες.Όλα γύρω μας αλλάζουν,τίποτε δεν μένει στατικό.Οτι δεν μεταμορφωμεται,ότι δεν προσαρμοζεται στην δυναμική πραγματικοτητα,ότι δεν κινείται τελικά πεθαίνει.

Άνθρωποι θα φύγουν και καινούριοι θα εισέλθουν στη ζωή σου Τα παιδιά θα μεγαλώσουν και θ'ανοίξουν τα φτερά για άλλες πολιτίειες.Μια αρρώστια ίσως σε επισκεφθεί και αναδιατάξεις θα επηρεάσουν την επαγγελματική σου πορεία.Γι'αυτό να τα περιμενεις όλα.Η ωριμανση έρχεται μέσα απ'τις αλλαγές.Οχι τις εξωτερικές αλλά τις εσωτερικές.Από τη βαθύτερη αντιμετώπιση και θέαση των πραγμάτων.

Να τα περιμενεις όλα.Οχι με φόβο αλλα με ελπίδα και πιστη.Όλα να το ξέρεις είναι βήματα στο δρόμο για την πνευματική αναπτυξη,τη συνάντηση με το Θεό.Ειναι από τα καθημερινά που θα μεταφερθουμε στα αιώνια.

Δεν μπορείς να τα ελέγξεις ολά.Η ζωή είναι συνωνυμη με την έκπληξη και την ανατροπή.Ελπιδα,πίστη και αγαπη να εχεις.Κι ένα μυστικό που αναφέρει ο Σκοτ Πεκ:"Η μόνη αληθινή ασφάλεια στη ζωή βρίσκεται στο να γλεντάς της ζωής την ανασφάλεια".

Αλέξης Αλεξάνδρου 18/7/19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου